Tollumba taze, shpricer, burek… a ju kujtohet ky vend në Bit Pazar?

336

Shkup, 26 prill – Simit pogaça më e mirë, bureku, tollumbat… mund të bliheshin pikërisht në këtë vend në Bit Pazar.

“Më kujtohet para se të shkonim në punë blenin burek, përhapej erë e mrekullueshe e tollumbave taze”, tha një shkupjan.

-Nga ëmbëltorja Pelivan në mend dhe kujtime do të më mbetet shpriceri dhe bakllava të cilën e porosisja cdo herë kur vija në Bit Pazar”, thotë një qytetar tjetër.

Burimi; Skopjeinfo Përktheu: KOHA

Comments are closed.