Tmerr i vërtetë: Mbijeton i shtypur dhe i bllokuar në shpellë për 4 ditë (FOTO)

Një operacion i vështirë, për të shpëtuar njeri që kishte ngecur në shpellë u ndërmor nga autoritetet në një xhungël në Batambang, Kamboxhia.

Sipas policisë, Sum Bora rrëshqiti mes shkëmbinjve të dielën, teksa u përpoq të kapte elektrikun e dorës.

Ai u gjet nga një mik, i cili njoftoi autoritetet. U deshën 10 orë punë dhe rreth 200 persona për të nxjerrë 28-vjeçarin nga shkëmbinjtë.

Edhe pse kishte mbetur aty prej 4 ditësh, ai u nxor i gjallë.