Tifozët mbledhin 8 mijë euro dhe ia dhurojnë lojtarëve

34

Një rast vërtet i rrallë ka ndodhur në Holandë, ku tifozët e ADO Den Haag kanë mbledhur rreth 8 mijë euro për të mbështetur sadopak lojtarët e ekipit.

Është një rast që mund të ketë ndodhur shpesh në Botë, por në kategori të ulëta dhe jo në nivele si Eredivisie, ndaj kjo gjë quhet e rrallë.