Tifozët e Olympiacosit parulla anti-shqiptare: “Kosova është Serbi”

12

Në ndeshjen Olympiacos-AEK tifozët vendas kanë shpalosur disa banera, ku shkruhej: “Kosova është Serbi”. Tifozët e Olympiacosit njihen për urrejtjen e tyre ndaj shqiptarëve, gjë të cilën e kanë dëshmuar edhe në të kaluarën me koreografi e mesazhe të ndryshme.  Kujtojmë se ditë më parë, Lokomotiva e Moskës është dënuar nga UEFA për thirrjet raciste ndaj shqiptarëve, në ndeshjen mes rusëve të Moskës dhe Skënderbeut.  Pritet një dënim edhe për Oluympiacos, për shkak se UEFA nuk i toleron sjellje të tilla.

Comments are closed.