Thuaj të lutem, dhe kafen e paguan shumë më lirë (FOTO)

16

Pronari i “Roanoke” është acaruar nga sjellja e keqe e klientëve e ka bërë pronarin që të marrë masa për t’i edukuar. Austin Simms, pronari I lokalit, ka thënë që të pasjellshmit do të paguajnë më shumë. Në një kohë si kjo duhet që mos ta humbim kontaktin me të tjerë dhe duhet që ta ndajmë një kohë që t’u flasim njerëzve.