Thaçi përgatit çaj japonez sipas traditës

Hashim Thaçi, presidenti i Kosovës,ka thënë se kultura e përgatitjes së çajit në Japoni është unike në botë.

“Një ceremoni të përgatitjes së çajit, sipas traditës, e udhëhoqa edhe vetë, në nderim të mikëpritjes dhe shijimit të natyrës”, ka shkruar Thaçi në rrjetin social Facebook.