Test: Sa rrathë i shihni në këtë fotografi?

S’ka mundësi t’ia qëlloni – sa rrathë i shihni në këtë foto?

Fotografia është mjaft specifike dhe në shkimi të parë duket përplot drejtkëndësha, por në të në të vërtetë ka edhe rrathë, por askush nuk e di sa!

Fotografia, e cila është bërë hit në internet dhe për ju e sjell gazetametro.net,është quajtur Iluzioni rrethor për shkak se në shikim të parë është përplot drejtkëndësah, por në të ka edhe rrathë. Relaksohuni, fërkojini sytë dhe numëroni rrathët!

Ndajeni me miqtë dhe këmbeni mendimet.