Test për sytë, i gjeni dot 8 veturat e fshehura në foto?

121

Truri punon në mënyrë selektive duke zgjedhur botën e informacionit që është e dobishme për të mbijetuar, për shkak se ai nuk mund t’i deshifrojë të gjitha, ne nuk kemi qasje për “çdo gjë” që ndodh. Shembull dhe test i përqendrimit të shikimit është fotoja e mëposhtme për të gjetur se sa vetura janë fshehur në të. Fotoja është shumë konfuze pasi ngjyrat janë të tilla, mirëpo nëse i gjeni me gjasë keni shikim prej sy shqiponje. Më poshtë fotoja test dhe më pas edhe përgjigja e saktë.

Comments are closed.