Tërmkolli: Albini po mundohet ta marrë LDK-në përmes Vjosës

44

Meilhate Termkolli nga LDK ka thënë se ka thënë se Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani nuk përbën gjeneratën e re brenda kësaj partie.

“Vjosa thuhet që e ka bërë fituese LDK-në, LDK nuk fitoi. Nga 2007 kur kemi pasë rënie në 22 përqind, LDK e ka rënien më të madhe pikërisht tani. Kemi bërë punë gjithë LDK, strukturat dhe anëtarësia, një person që është kandiduat për Kryeministër tash thotë “ia kam dhënë besën elektoratit se do të bëjë koalicion me Albinin””, ka thënë Tërmkolli, njofton Klan Kosova.(koha.mk)

Comments are closed.