Tërmeti shkatërron burgun e Shënkollit, të dënuarit transferohen në Reç

10

Tërmeti i fuqishëm që goditi vendin mëngjesin e së martës ka shkaktuar dëmtime në burgun e Shënkollit në Lezhë.

Të burgosurit kanë qëndruar gjatë gjithë kohës në ambientet e ajrimit, si pasojë e frikës se mund të ndodhin tërmete të tjera dhe mund të ketë shembje të godinës.

Godina numër dy ka pasur dëmtime më të mëdha. Siç transmeton Shqip, Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, sipas informacioneve për çështje sigurie, do të bëjë transferimin e një pjese të të burgosurve për në burgun e Reçit në Shkodër.

Comments are closed.