[adning id="476476"]

Tebas: PSG bën me hile

19

Javier Tebas është kthyer të sulmojë Paris Saint-Germain: “Real Madrid nuk mund të jetë kurrë si PSG sepse Real Madrid nuk bën me hile. Futbolli spanjoll nuk është në krizë.

Nuk është Real dhe as Barcelona. 80% e klubeve në Evropë janë më keq”, ka thënë numri një i La Liga-s.

“Për sa i takon Real Madrid, mendoj se është klubi që e ka menaxhuar më mirë pandeminë.

Real ka aftësinë të bëjë atë që do, ndryshe nga PSG që bën me hole sepse shpenzon rreth 600 milionë euro për rrogat, e pamundur të përballohet”.