Teatrit i Kukullave nga Tirana nesër prezantohet para struganëve të vegjël

Strugë, 7 gusht – Nesër në orën 11.00 në teatrin Poshka, në kuadër të Junior K’tu Fest, trupa e teatrit të Kukullave të Tiranës paraqet shfaqen: Titulli “Dasma Shqiptare”. Aktoret :Shegushe Bebeti, Jorida Meta, Fatjon Sulstarova Kukullat: Natale Panaro, Muzika: Sokol Marsi… Është një shfaqe muzikore ku kukullat këndojnë dhe kërcejnë muzikën tradicionale shqiptare.