“Të ** ropt”, plas keq grushti mes vajzave në Sarandë, e reja shtrin gruan dhe e përplas në tokë

97

Një sherr me grushte ka ndodhur këtë pasdite në Sarandë, ku një vajzë e re është konfliktuar me një grua. Në videon e publikuar nga ‘Joq’, ato duken teksa kapen për flokësh dhe shajnë me fjalë të rënda me njëra-tjetrën.

Ende nuk dihen arsyet e konfliktit mes tyre, ndërsa kanë ndërhyrë qytetarë të shumtë për t’i ndarë. Në videon e mëposhtëme dëgjohen edhe disa të qara fëmijësh, ndërsa një qytetare dëgjohet të  thotë: “Nuk të vjen turp që merresh me një kalama?”

<iframe width=”640″ height=”360″ id=”am__1623853535270″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen src=”https://player.boostplatforms.com/video?id=1623853535270″></iframe><script src=”https://player.boostplatforms.com/js/resize-bp.js”>{“videoid”:”1623853535270″,”type”:50,”ratio”:0.75}</script>