Të premten transporti publik sipas itinerarit për të dielën

4

Shkup, 23 prill – Me rastin e festave të ardhshme të Pashkëve, të premten, më 26 prill, automjetet e transportit publik do të qarkullojnë  sipas itinerarit për ditën e dielë, me përjashtim të autobusëve të linjave 11, 11A, 18A, 32, 47A, 51, 55, 55B, 56, 56A, 64A, 70, 74, 80A, 81, 118, 160, 180, që do të qarkullojnë sipas itinerarit të javës.

Të shtunën 27 prill, të dielën 28 prill, dhe të hënën 29 prill, autobusët e të gjitha linjave do të transportojnë sipas itinerarit për ditën e diel”, kumtoi JSP.

Autobusët sipas itinerarit të qarkullimit javor do të punojë zakonisht të gjitha ditët e festave prej orës 10 deri 18, ndërsa autobusët që transportojnë deri në Vodnon e Mesme 25 (Qendra e transportit-Vodno e Mesme) dhe 25B (Shtëpia e shtypit-Vodno e Mesme) të hënën, 29 prill, do të transportojnë sipas itinerarit të ditës së diel.

Teleferiku të martën më 30 prill, nuk do të punojë.

Comments are closed.