Të përgatitur për tmerrin e madh: Nga Irani në Serbi, ja si duken “spitalet e luftës” (FOTO)

413

Në gjithë botën janë regjistruar mbi 500 mijë raste me koronavirus. Kjo situatë ka detyruar qeveritë e shteteve të ndryshme që të ngrenë spitale të reja për të përballuar fluksin e madh të pacientëve.

Vendet më të prekura siç janë Irani dhe Italia kanë ndihmë nga ushtria për ndërtimin dhe organizimin e qendrave të mëdha mjekësore.

Në pamjet e mëposhtme do të shihni spitalet e ngritura në disa shtete të botës, për të menaxhuar siç duhet situatën.

Comments are closed.