Të paktën gjashtë viktima në shpërthimin tek një universitet në Kabul

Kabul, 19 korrik – Të paktën  gjashtë persona humbën jetën, ndërsa 27  janë lënduar në një shpërthim që sot  shpërtheu para hyrjes së universitetit në kryeqytetin e Afganistanit, Kabul.

Mes të lënduarve ka edhe studentë që kanë pritur të shkojnë në provim.

Policia lokale njoftoi se njësitet speciale  zbuluan dhe shkatërruan edhe bombën e dytë e cila ishte vendosur në afërsi të vendit të shpërthimit.

Deri tani asnjë grup nuk e ka marrë përgjegjësinë për sulmin.