Të kushtëzuar nga koronavirusi, kështu mund të jenë koncertet në të ardhmen

28

Kështu mund të ndiqen koncertet në të ardhem, kjo për shkak të distancës që duhet të mbajë secili në mënyrë që të mos përhapet koronavirusi.

Një provë e tillë është bërë nga organizatorët e koncertit të muzikantit Sam Fender, në Njukasëll, Angli.

Ishin rreth 2 mijë e 500 fansa të artisitit të cilët u mblodhën në një fushë, por si asnjëherë më parë në koncerte të tjera.

Distancimi social u zbatua që në mbërritje në parkun Gosforth. Në parkim, makinat qëndronin 2 metra distancë nga njëra-tjetra.

Njerëzit u vendosën në disa platforma metalike në grupe me nga 5 vetë, ndërsa pijet u porositën përmes një aplikacioni dhe u dërgoheshin njerëzve në platformat e tyre.

Comments are closed.