Të jesh nënë dhe të kesh linja si Gjystja është shumë e vështirë (FOTO)

4

Qysh nga paraqitja e saj e parë ka dëshmuar se nuk del kush ta mundë si nga karriera ashtu edhe nga pamja e jashtme.

Këngëtarja ulqinake Gjyste Vulaj e di fare mirë çfarë do dhe çfarë nuk do publiku, andaj asnjëherë nuk ka dështuar në paraqitjet e saj dhe gjithmonë ka përfunduar më e dëgjuara dhe më e pëlqyera, shkruan Kosovarja.

Tashmë, publiku e do dhe e adhuron për atë që është, janë gjithmonë në kërkim të këngëve të saj, të potpurive e të performancave live që vetëm ajo di si ti kthejë një masë të tëra nga vetja e saj.

Për këtë nuk ndikojnë vetëm meloditë dhe këngët e bukura që sjell, por edhe pamja e saj e jashtme ku çdo herë kujdeset që të duket e freskët, rinore dhe në top formë.


Në fakt, edhe po ia del, sepse po i shikove linjat dhe bukurinë e saj nuk mund të thuash asnjëherë që është nënë e dy fëmijëve.

Po t’ia hidhnit një sy edhe këtyre paraqitjeve të fundit, do të bindeni edhe më shumë sa ka gjasë të iu lërë pa mend.

Comments are closed.