Të enjten vendoset nëse rikthehet ora policore për fundjavën

128

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe gjatë pyetjeve të gazetarëve në koherencën për shtyp tha se po analizojnë të gjithë situatën dhe po bëjnë anketime nëpër klasterët dhe deri deri të enjten do të vendoset për një bllokim eventual gjatë fundjavës, meqë edhe e premtja është festë.

Comments are closed.