Të dielën seanca për shpërbërjen e Parlamentit

5

Shkup, 13 shkurt – Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi për më datë 16 shkurt në ora 12:00 e konvokoi seancën e 137-të, në rend dite të së cilës do të jetë propozim-vendimi për shpërbërjen e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i parashtruar nga spikeri.

Ndërsa, për nesër në orën 15:00 e konvokoi seancën e 136-të. Në rend dite të kësaj seance do të jenë Propozim-ligji për shkarkim të anëtarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, në lexim të dytë dhe Propozim-ligji për personat e poaevidentuar në librat e amzës të të lindurve, në lexim të dytë.(koha.mk)

Comments are closed.