Tayna vjen me një mesazh për rininë: Lexoni që të jeni kreativë

17

Reperja e Kosovës, Tayna nuk është vetëm një repere e thjeshtë, pasi që ajo shpesh  ka edhe mesazhe për fansat e saj. Tayna nuk di të ndalet me befasitë e saj.

Pasi që ishte thënë se ajo përçon mesazhe negative me anë të këngëve të saj, ku promovon përdorimin e drogës, ajo megjithatë vije edhe me mesazhe të mira, ku inkurajon të rinjtë që të lexojnë.

“Njerëzit të cilët lexojnë, bëjnë art, shprehen lirshëm, japin paqe, e kuptojnë botën shpirtërore dhe besimin. Ju dua dhe shpresoj që mos të keni mëdyshje në këtë gjë”, ka shkruar ajo në Instagram.

Ndryshe, Tayna pritet që para verës të sjell edhe këngë të tjera të reja, të cilat ajo do ti promovojë para se të filloj koncertet gjatë verës nëpër vende të ndryshme bregdetare shqiptare.

Comments are closed.