Tatuazhet e çmendura të tifozëve (FOTO)

53

Për shumicën e personave realizimi i një tatuazhi në trupin e tyre është diçka sublime dhe duhet patjetër që të bëjnë diçka që për ta është e shenjtë. Një pjesë e madhe e njerëzve pikturojnë mbi trupat e tyre emrat apo imazhet e familjarëve të tyre, por tifozët e “çmendur” pas futbollit preferojnë më tepër stemën e ekipit të zemrës. Pjesë e të cilëve bëjnë edhe tifozët e kombëtares shqiptare, apo edhe ekipeve elitë si Partizani, Skënderbeu apo Tirana. Tatuazhet dedikuar futbollit dhe ekipeve në veçanti janë të pafundme, por më poshtë janë përzgjedhur disa të tilla.

 

 

Comments are closed.