Takimi Gruevski-Han, i mbyllur për gazetarët

12

Në vazhdën e takimeve me liderët politik, eurokomisioneri Han të fundit e takoi kryetarin e VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, i cili arriti me mbi 40 minuta vonesë në parlamentin e Maqedonisë, informon Zhurnal. Përveç vonesës, Gruevski është fshehur nga gazetarët para se të hynte në takim dhe me siguri nuk do të prononcohet pas përfundimit të tij siç bënë liderët e tjerë.

Comments are closed.