Super jahti që kushton 450 milion dollarë (FOTO)

Ky super jaht është fotografuar në Gjermani. Ai ka kushtuar plot 450 milion dollarë dhe është blerë nga miliarderi rus, Andrey Igorevich Melnichenko. Jahti do ti nënshtrohet disa testimeve para se të vihet në provë. Përveçse luksoz është dhe super gjigand.