Sulmohen disa minorenë në Shkup

Tre minorenë të moshës 15 dhe 16 vjeçarë janë sulmuar mbrëmë rreth orës 19 në bulevardin “Aradhat partizane” në Shkup nga dy persona të panjohur, të cilët me kërcënim me thikë u kanë marrë 1.500 denarë. Sulmi mbi minorenët ka ndodhur në afërsi të qendrës tregtare “Alumina”. Policia informoi se po ndërmrren masa për ndriçimin e rastit.