Suita, dushe, bar… super avioni më modern në botë (FOTO)

32

“Airbus A380” u krijua për të ofruar komoditet dhe luks për pasagjerët. Me suita, dushe, bar dhe gjithçka tjetër të nevojshme, avioni ofron rehati maksimale për udhëtarët. Në fotot e mëposhtme, do të shihni pamjen fantastike të këtij avioni.