Suarez është edhe super-portier (VIDEO)

Ylli uruguajan i Barcelonës, Luis Suarez, është një nga qendër sulmuesit më të mirë në botë aktualisht, për të mos thën edhe më i miri në rolin e tij. Për Suarez vazhdimisht është thën se ka cilësi dhe reflekse të jashtëzakonshme të portierit dhe këtë gjë ai e ka dëshmuar para pak kohëve gjatë një stervitje të Barcelonës.

Për më shumë, shikojeni videon e mëposhtme:

https://www.youtube.com/watch?v=TjI25zBuVVw