Studentët pozojnë nudo për të mbledhur para për bamirësi (FOTO)

10

Studentët e sportit në Universitetin e Kembrixhit janë zhveshur tërësisht për një fotografi të nxehtë për kalendar.

Ekipet e sporteve të ndryshme u bënë bashkë për të mbledhur fonde për bamirësi.

Ata u fotografuan në një ndërtesë histore rreth universitetit prestigjoz. Në një fotografi të publikuar ata shihen duke bërë akrobaci.

Nuk është hera e parë që studentët pozojnë nudo për bamirësi pasi kalendari i parë ishte vitin e kaluar nga Universiteti i Oxford.

Cambridge Raising And Giving (RAG) ështtë një organizatë që vepron në shumë universitete në Mbretërinë e Bashkuar dhe zgjedh se cilat organizata bamirëse duhen mbështetur.

Comments are closed.