Stojanoska: VMRO do të sigurojë punësime të më shumë se 50.000 të rinjve gjatë mandatit katërvjeçar

34

Shkup, 3 korrik – Bartësja e NJZ 6 Dafina Stojanoska, sot i vizitoi  fshatrat  Miletino dhe Bllacë në komunën Bërvenicë ku potencoi se  njerëzit këtu  janë ankuar  se një numër i madh i të rinjve  kanë emigruar në vendet e huaja. Sipas saj,  problem është edhe se  të rinjtë  që nuk kanë emigruar  në vendet e huaja janë lënë në margjinat e  zhvillimit social.

“VMRO-DPMNE si parti  që do ta  formojë qeverinë e re të Republikës së Maqedonisë është e vetëdijshme për seriozitetin  e këtyre problemeve dhe për atë obligohet  se do të sigurojë kushte  për punësim  të më shumë se 50.000 të rinjve gjatë mandatit  katërvjeçar”, theksoi Stojanoska.

Ajo porositi se VMRO-DPMNE  obligohet dhe  do të sjellë më shumë për të gjithë ashtu edhe për rininë në Republikën e Maqedonisë.