Spitalet kanë kapacitet për pacientë, spitali i improvizuar është tërësisht i zbrazët

37

Shkup, 10 korrik – Numrat e lartë me të inf*ektuar me Kovid-19, çdo ditë i mbushin spitalet nëpër qytetet e vendit. Ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe, megjithatë pohon se spitalet kanë kapacitet që të pranojnë të së*murë me Kovid-19 dhe se spitali i im*provizuar që gjendet në afërsi të Spitalit infe*ktiv është i zbrazur.

“Ka mjaftueshëm, përsëri ka nën 100 pac*ientë në spitalin 8 Shtatori, sot ja dita e dytë me radhë.

Në Klinikën infe*ktive ende ka vende të lira, spitali i im*provizuar është tërësisht i zbrazur dhe në repartet e tjera inf*ektive ka vend të lira mjaftueshëm. Diçka më pak ka në Ohër dhe Manastir, por edhe kjo po menaxhohet ndërsa në qytetet tjera ka mjaftueshëm” deklaroi Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.