Spasovski: Mirënjohje për Komisionin për sëmundje infektive

19

Kumanovë, 15 korrik – Kryetari i Qeverisë dhe bartës i listës së koalicionit “Mundemi” në Njësinë Zgjedhore 2, Oliver Spasovski, ka votuar  në vendvotimin në Shkollën Fillore “Hristijan Todorovski Karposh” në Kumanovë.

Pas votimit ai theksoi se është një ditë jashtëzakonisht e rëndësishme për vendin dhe  si Qeveri kanë treguar se mund të organizojnë zgjedhje korrekte, demokratike dhe të lira në kushte të krizës së rëndë  serioze shëndetësore, të pandemisë.

“Zgjedhjet janë të sigurta për shëndetin dhe jetën e qytetarëve. Ai tha se duhet t’i jepet mirënjohje Komisionit për Sëmundje Infektive dhe Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, sepse kanë vendosur  protokolle me të cilat  garantohet  votimi i sigurt nga aspekti i shëndetit të qytetarëve të cilët në kushte të tilla  lirshëm mund të dalin, ta shprehin vullnetin e tyre  dhe siç potencon, në bazë të vendimit të shikohet  se ku do të lëvizë shteti në periudhën e ardhshme”, tha Spasovski.

Comments are closed.