Spasovski: Mickoski publikisht të përgjigjet kush saktë e financon partinë VMRO-DPMNE

46

Shkup, 28 qershor – Nënkryetari i LSDM-së dhe bartës i Koalicionit “Mundemi” në NJZ 2, Oliver Spasovski, i bëri thirrje Hristijan Mickoskit publikisht të përgjigjet kush saktë e financon partinë VMRO-DPMNE dhe me çfarë para.

“Edhe sa nga të akuzuarit dhe të dënuarit në lëndët e PSP-së, përveç Orce Kamçevit, kanë dhuruar në VMRO-DPMNE. Mickoski këtë duhet ta thotë publikisht dhe nëse ai nuk merr guximin vetë t’u tregojë edhe institucioneve, ata janë të obliguar të veprojnë njëzëri”, deklaroi Spasovski.

Comments are closed.