Spasovski kundër amnistisë për 27 prillin

Shkup, 22 tetor- Amnisti për 27 prill dhe për cilido që ka kryer një krim nuk do të ishte mirë për shtetin. Kështu është shprehur kryeshefi i policisë Oliver Spasovski, i cili mes tjerash ka shtuar se pajtimi i ofruar nga Qeveria nuk do të thotë falje.

Iniciativa e Qeverisë nuk nënkupton falje, sepse pajtimi në një shoqëri pa drejtësi nuk do të sjellë asgjë të mirë. Ne kemi nevojë për një bashkim kombëtar për çështjet dhe interesat strategjike më të rëndësishme “, tha ministri i brendshëm Oliver Spasovski për temën e lartë të faqes suaj