Spasovski: Grabitjet e veturave në Çair, së shpejti do të zbardhen rastet

27

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, në konferencën e sotme për shtyp, informoi se po ndërmerren masa adekuate për zbardhjen e grabitjeve të veturave që kanë ndodhur javëve të fundit në Komunën e Çairit.

-Kemi përparim serioz në hetim dhe për këtë së shpejti do të informohet edhe opinioni publik, shtoi Spasovski.