Sot fjalët përfundimtare për “Sazdovskin”

Shkup, 16 prill – Procesi gjyqesor për rastin “Sazdovski” para epilogut. Në seancën e sotme pritet që palët t’i japin fjalët përfundimtare, raporton gazeta KOHA. Të akuzuar për vdekjen e të riut Nikolla Sazdovski janë Besir Bela dhe Skender Demiri.

Ndërkohë lënda për të akuzuarin e tretë Jeton Luzha është ndërprerë për shkak ai gjendet në arrati. (koha.mk)