Skena të pabesueshme nga Brazili, kjo video po bën xhiron e botës (VIDEO)

Imazhe të pabesueshme vijnë nga Brazili, aty ku lojtarët e Flamengo-s dhe Vasco da Gama, një nga ndeshjet eklasike të futbollit verdhjeshil, kanë qenë të detyruar të shtyjnë ambulancën që ishte futur në fushë për të shkuar në ndihmë të një lojtari të dëmtuar, por që ka patur probleme për t’u larguar.