Situata alarmante në Itali, sportisti bëhët vullnetarisht shofer ambulance

62

Italia është duke kaluar një moment tepër dramatik për shkak të Koronavirusit, ku qindra njerëz ndërrojnë jetë çdo ditë.

Kësisoj, lojtari i regbisë, Maxime Mbanda ka ‘ndërruar’ profesionin e tij për t’i shërbyer popullit italian në luftën kundër koronavirusit. Ai është ofruar të punoj vullnetarisht si shofer ambulance në Parma.

Me maskë dhe kostumin mbrojtës lojtari i regbisë nuk hezitoi të shërbej në zonat më të prekura të Italisë nga Koronavirusi.“Kur gjithçka u anulua në ragbi, unë pyesja veten se si mund të ndihmoja, madje edhe pa ekspertizë mjekësore,” tha sportisti italian.

Comments are closed.