Sipas dispozitës qeveritare do të paguhen pagat e mbetura: Koronakriza nuk vlen për PSP-në

48

Në seancën e Qeverisë më 2 prill, me kërkesë të Prokurorisë Themelore Publike,  u soll dispozita për rialokimin e mjeteve, për tu paguar paratë prokurorëve publik, hetuesve dhe punonjësve të tjerë të ish-PSP-së nga buxheti i prokurorit publik për rrjedhën, shpenzimet, pagesat e mbetura  dhe shpenzimet tjera të mbetura aktuale. Dispozita është publikuar sot në Gazetën Zyrtare. (koha.mk)