Siljanovska-Davkova në takime me qytetarët në Gjorçe Petrov

0

Kandidatja për presidente të Republikës së Maqedonisë sot prof.dr. Gordana Siljanovska Davkova realioi takime me qytetarët dhe takime me bizneset e vogla dhe të mesme dhe me shitësit.

Ajo bisedoi për gjendjen ekonomike dhe jetën çdo ditë e më të rëndë. Realizoi edhe takime joformale me qytetarët në parkun “Gjorçe Petrov”, ku u biseda për zgjerimin ndërtimor në Gjorçe Petrov në llogari në parqeve dhe gjelbërimit.

Comments are closed.