Si të rrisni jetëgjatësinë e celularit tuaj

5

Nëse dëshironi të rrisni jetëgjatësinë e baterisë së celularit tuaj, atëherë ky artikull është për ju. Është absolutisht normale që porti i mbushjes në celularin tuaj të mbledhë pluhur dhe grimca të tjera përgjatë kohës.

Por shumë pak njerëz e dinë se pluhuri në portin e mbushjes mund të jetë njëri nga shkaktarët kryesor për “vdekjen” e pajisjes tuaj.

Për ta evituar këtë, pastrojeni celularin rregullisht. Mjafton të merrni një shiringë të mbushur me ajër, ta fusni në portin e mbushjes dhe të injektojeni ajrin. Kjo procedurë do t’ju mundësojë heqjen e pluhurit nga porti dhe do të zgjasë jetëgjatësinë e celularit tuaj.

Comments are closed.