Si të organizoni pushimet vetëm me fëmijët?

15

Ndodh shpesh që njëri prej prindërve nuk mund të bëjë pushime me pjesën tjetër të familjes. Në këtë rast, mos i privoni fëmijët nga ajri i detit apo i malit, por merrini me vete për të shijuar pushimet, shkruan Alsat M, transmeton gazeta Koha.

Por, nëse zbatoni këtë ide dhe keni më shumë se një fëmijë të vogël, relaksi dhe qetësia do t’u kthehen në një film triller.

Pra, keni frikë se nuk do të keni asnjë minutë për veten tuaj, madje as të bëni dot një banjë, duke kaluar gjithë kohën me fëmijët, dhe duke përballuar e vetme të gjitha të papriturat, transmeton Klan Kosova.

Por, që të kënaqeni mjafton të zgjidhni vendin e duhur, të lidheni me nënat e tjera dhe t’i mësoni fëmijët para nisjes.

Katër këshilla që të kaloni pushime sa më te qeta:

Vendi i duhur

Organizohuni me nënat tjera

Organizojeni ditën

Flisni me fëmijët