Si bien në grackën e femrave “të rrezikshme” bosat shqiptarë (VIDEO)

80

Shpesh nëpër biseda apo tavolina flitet për vajzat e “rrezikshme” të cilat në zhargonin e përditshëm, thuhet se mund ta marrin dhe burrin nga krevati. Dhe ato, burrat “teveqelë” të cilët bien në grancë.

Po si janë këto femrat e rrezikshme?

Ideatori dhe prezantuesi i emisionit “360 gradë” në Ora News, Artur Zheji ishte i ftuar në taksinë e Rudina Dembacaj ku i jep dhe një përkufizim këtyre femrave të rrezikshme

Po si janë femrat e rrezsikshme?

Artur Zheji: Femrat e rrezikshme. Janë singël në kërkim të divorcimit të një burri mundësisht me karrierë të mirë dhe me lekë, janë joshëse, dinë të japin për një kohë të shkurtër iluzionin që janë femrat më seksi dhe kanë aftësi për të kontaminuar trurin e mashkullit.

Dhe me çpo shohim xhiro janë shumë të kontaminuarit e kësaj. Sot në Shqipëri mund të them nja 10 emra, – por s’ti them dot për arsye etike – që kanë nga dy tre gra paralel.  Gra që bëjnë dhe fëmijë. I merr fëmijën femra e rrezikshme këtij burrit teveqel dhe pastaj e mjel tërë jetën. Është bërë një lloj biznesi. oranews

Comments are closed.