Shumë shqiptarë i kanë hyrë garës në zgjedhjet lokale në Greqi

Në Greqi më 26 maj mbahen zgjedhjet vendore dhe për Parlamentin Europian.

Për herë të parë, në këto zgjedhje do të votojnë jo vetëm një numër i madh emigrantësh shqiptarë, por dhjetëra prej tyre janë edhe kandidatë për këshillat bashkiakë në qytetet kryesore greke./VoA