Shtyhet vizita e Netanyahut në Shqipëri

9

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu ka shtyrë vizitën e tij në Shqipëri për shkak të vdekjes së ministrit për Shërbimet Fetare, David Azoulai.

Benjamin Netanyahu do të vizitonte Shqipërinë më 1 nëntor, prej nga më pas, do të vazhdonte vizitat në Bullgari, Greqi, Rumani, Bullgari dhe Serbi.