Shtyhet seanca parlamentare për në orën 15:00

Seanca e kuvendit në të cilën do të mbahen ndryshimet kushtetuese është shtyr për në ora 15. Tani për tani, nuk dihet arsyeja e shtyrjes së kësaj seance, e cila fillimisht ishte caktuar për në orën 12:00. Një numar i madh i mediave tani ndodhen para godinës së parlamentit ku dhe po presin fillimin e seancës.