Shtrenjtohen derivatet e naftës

1

Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që të shtrenjtoj çmimet e derivateve të naftës.
Në bazë të vendimit çmimet e enzimave do të shtrenjtohen për 2.5 deri në tre denarë, ndërsa dizeli për 1.5 denarë.
Pas mesnate një litër EUROSUPER 95 do të shitet për 71.5 denarë, ose për tre denarë më shtrenjtë nga çmimi i tanishëm. EUROSUPER BS 95 do të shtrenjtohet për 2.5 denarë dhe tani një litër do të kushtojë 73 denarë.
Dizeli shtrenjtohet për 1.5 denarë dhe sipas vendimit të ri një litër dizel do të kushtojë 62.5 denarë.
DO të shtrenjtohet edhe çmimi i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri dhe tani do të kushtojë 51 denarë.

Comments are closed.