Shteti nuk i sheh, por ekzistojnë!

27

 

Me vite jetojnë në Maqedoninë e Veriut, por nuk kanë shtetësi?
Cilët janë arsyet pse refuzohen?
Me çfarë ballafaqohen në jetën e përditshme këto persona?
Cila është zgjidhja?

Ndaj këtyre pyetjeve përgjigje japin personat e padukshëm për shtetin Shaip Veliu nga Haraçina dhe Selami Jahiu nga fshati Sopot, por edhe eksponentë të lartë politik dhe Ministria e Punëve të Brendshme.