Shteti Islamik mori përgjegjësinë për sulmin në Tripoli

3

I ashtuquajturi Shteti Islamik ka marrë përgjegjësinë për sulmin e djeshëm në selinë e Korporatës Kombëtare të Naftës Libiane (NOC) në qendër të Tripolit.

Gjatë sulmit terrorist kanë humbur jetën dy persona dhe dhe 10 janë plagosur, raportojnë mediat.

Comments are closed.