Shqiptohen 368 gjoba për mosmbajtjen e maskës

17

Shkup, 20 janar – Gjithsej 368 kundërvajtje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse në fytyrë janë shqiptuar gjatë 24 orëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për  mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë, kumtoi Ministria e Punëve të Brendshme (MPB).

Nga MPB u bëjnë thirrje qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, me qëllim të përballjes me Kovid-19.