Shqiptarja krah i fuqishëm i Angela Merkel në Gjermani (VIDEO)

126

Floriana Igrishta, është shqiptarja e gjeneratës së dytë të mërgimtarëve shqiptarë në Gjermani. Ajo jeton në periferi të Kielit, e gjithsesi që Igrishta talentin e saj në politikë tashmë ka filluar ta shfaq krah kancelares gjermane Angela Merkel. Mediat gjermane raportojnë se partia CDU është ajo që ka hapur portat për gjithë shqiptarët të cilët duan të bëjnë ndryshime, e një ndër to hyn dhe Floriana.

 

Comments are closed.